Световен дентален конгрес - Дубай - октомври 2007

Трима зъболекари на конгрес в Дубай

На снимката - д-р Венцеслав Ралев, д-р Иван Начков и Вергиния Начкова (по това време стажант по дентална медицина, а днес вече правоспособен дентален лекар) по време на конгреса на Международната дентална федерация в Дубай (Обединените Арабски емирства)

Безплатни on-line стоматологични консултации    Повече снимки от Дубай

www.bg-tourinfo.com    Икономическият феномен Дубай    www.dentalimplants.bg    www.ralev-dental.bg    www.omegadentagroup.com    Сеул

Фотосафари

Залез в пустинята близо до Дубай

 

Посещенията на научни прояви извън страната са свързани винаги с възможност човек да се запознае с  чужди култури и да промени начина си на мислене към нещо по-добро. Отпадат множество предразсъдъци и обществено обусловени стереотипи, особено ако глобализацията се възприема в положителна насока. Запалените полупрофесионални фотографи получават възможност за изява, както е в случая с този залез в пустинята на около 30 км. западно от Дубай. Изграждат се контакти с учени, производители на апаратура и търговци от цял свят. При един по-напреднал етап от развитие дори е възможно да се привличат чуждестранни инвеститори, да се канят консултанти от различни държави и да се сформират интернационални изследователски екипи. Да живее глобализацията! Антиглобалистите да вървят да копаят лозята на с. Дивотино, ако жителите на това населено място са толкова глупави, че да споделят идеите им.

ralev@dentist.bg

www.investor-bg.com

www.bg-dentist.com

www.dentalimplants.bg

www.bg-dentist.eu

www.dentalforum-bg.com

Безплатни on-line стоматологични консултации    Орална хирургия    Лицево - челюстна хирургия    Зъбни импланти

Информация за Дубай