Семинар в Сеул

През месец октомври 2013 година група български зъболекари отново посети имплантологичен семинар, който се проведе в град Сеул - Южна Корея. Организатор на семинара беше производителят на зъбни импланти Neobiotech, а групата беше водена от вносителя за България Ралев Дентал АД. Присъстваха дентални лекари от цялата страна - общопрактикуващи, орални хирурзи и лицево - челюстни хирурзи.

Снимка от семинара по време на почивката между лекциите

Адрес на нашата практика    Вход във форума за пациенти    Ецване    Синус лифтинг    Пирин    Раковски    Зъболекари в България

Сутринта преди началото на лекциите

Научна кариера на д-р Венцеслав Ралев    Циркониева корона    Металокерамика    Композитни материали

Част от българската група на семинара

Кариес    Синус лифтинг

Зъбни импланти    Вход във форума за пациенти    Композитни материали

Това се казва интернационален тийм! Виетнамци, корейци, българи, германци, венецуелци, араби и малайзийци! На всичкото отгоре имаше група от 40 украинци, които бяха дошли без водач (представител от местната фирма вносител) и за които нашият team manager се оплака, че ден и нощ консумират алкохол без прекъсване. Въпреки това много от колегите от Украйна бяха изключително информирани относно новостите в имплантологията. Имаше и немалка група от Естония, които колеги се държаха, кой знае защо, с огромно самочувствие пред останалите. Може би самочувствието им е на геополитическа основа - все пак Естония е огромна държава с голямо население, природни ресурси и изобщо - значителна икономическа сила от световен мащаб.

Нагръдна табелка - така нареченият бадж. Винаги по време на семинарите организаторите раздават подобни табелки с логото на компанията

Д-р Кент Хуанг от Лос Анжелис (вляво) и д-р Венцеслав Ралев - вдясно. Д-р Хуанг няколко пъти вече е идвал в България като гостуващ лектор на семинарите по имплантология, които се организират от Ралев Дентал АД. Той е всъщност един от основните лектори на компанията Neobiotech и пътува по целия свят; същевременно има много голям клиничен опит в областта на имплантологията.

Композитни материали

Д-р Йонг - Ку Хоо и д-р Венцеслав Ралев. Д-р Хоо е основният лектор на Необиотех и също е идвал в България - беше гостуващ лектор на един от най-успешните семинари на Ралев Дентал АД в курорта Боровец. В същото време д-р Хоо е основател на компанията Необиотех; той е изобретил и въвел в практиката едни от най-успешните продукти на корейския производител - серията IS3, SLA - kit, концепцията any time loading и много други.  

Д-р Хоо и Ким - Ин Хо - по това време изпълнителен директор на Необиотех

Композитни материали

Поздравления към всички зъболекари по света

Вход във форума за пациенти    Избелване на зъби    Електронен магазин за материали    Ецване    Синус лифтинг

Културните програми, които се организират по време на празничната вечеря, винаги са изключително атрактивни

Д-р Александар Лазаревски

Д-р Венцеслав Ралев пред щанда за имплантологичен инструментариум на Необиотех

Избелване на зъби

Инженерно - технически отдел    Синус лифтинг

Вход във форума за пациенти    Композитни материали    Синус лифтинг

Д-р Венцеслав Ралев в производствената база на Neobiotech

Посещението в корейски традиционен ресторант е винаги задължителна част от семинарите по имплантология!

Опаковане на готовата продукция

Д-р Васил Монев и д-р Евгени Минков

Д-р Лазаревски и д-р Ариф по време на обедната пауза през деня на лекциите. Храната обикновено се сервира в конгресната зала, което донякъде представлява неудобство за участните - най-малкото можеш да си залееш официалния костюм с лютиво - кисел сос. След приключване на обяда се налага да се водят записки върху покривка, обилно затрупана с трохи, но... човек се адаптира към всичко!

Нашият търговски отдел    Синус лифтинг

Д-р Венцеслав Ралев и Йън Сео

Вход във форума за пациенти

Д-р Бойко Чандрев се снима върху полицейски мотоциклет. Изненадващо никой от полицаите не се възпротиви на това че нахални български туристи се качват върху служебния им мотоциклет и се снимат. Или корейците са прекалено учтиви, възпитани и толерантни, или моторът просто е оставен там като туристическа атракция - но първата версия е доста по-вероятна!

Д-р Иван Иванов от град София релаксира след тежката лекционна програма

Д-р Иван Иванов, д-р Евгени Нейков и д-р Желязко Атанасов в кралския дворец в Сеул