Снимки от Международното Дентално изложение в Кьолн - 2009

    От 24.03.2009 до 29.03.2009 в град Кьолн (Германия) се проведе поредното Международно Дентално изложение (International Dental Show - IDS Koln). Изложбата се провежда веднъж на всеки две години и абревиатурата е наистина красноречива. Става въпрос за шоу (в известен смисъл), за изложба, панаир, зрелищна PR - акция от страна на фирмите в бранша и т.н. Това е най-голямото дентално изложение в целия свят.

Избелване на зъби    Избелваща система    Как се избелват зъбите?    Механизъм на избелване    IDS 2011

Д-р Сунг Мин Чунг и д-р Венцеслав Ралев

    Двама главни изпълнителни директори - този с европеидните черти стои начело на Ралев Дентал АД, а този с монголоидните има щастието да ръководи концерна Dentium - Южна Корея. Д-р Венцеслав Ралев и д-р Сунг-Мин Чунг - от имената става ясно кой е българин и кой южнокореец. Ралев Дентал АД е оторизирандистрибутор на Dentium Ltd. за Република България и предлага на българския пазар всички продукти на коцерна - имплантати, костозаместители, циркониеви блокчета за фрезоване на скелети, хирургичен инструментариум и т.н.

www.implantium.bg    www.superline.bg    Стоматологични консултации    www.dentium.bg    www.bg-dentist.com

Река Майн

Река Майн

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn - нищо общо с БДЖ, но технологично много по-назад от Шинкансен

Ęüîëí

Кьолн привечер

Đĺęŕ Đĺéí č Ęüîëíńęŕňŕ ęŕňĺäđŕëŕ

Кьолнската катедрала на фона на залеза

Ęŕňĺäđŕëŕňŕ â Ęüîëí

    Зловещата сянка на всички идеологии - религиозни, политически, научни и т.н. Според психолозите готическата архитектура цели да внуши на човека колко е незначителен в сравнение с бога и да го принизи психологически с цел по-лесна манипулация. Дали това са имали предвид строителите на Катедралата в Кьолн? Дори и да е така, постройката е много величествена и заслужава да се види.

Ęŕňîëč÷ĺńęŕ öúđęâŕ

Спокойно германско градче. Всъщност - четвъртият по големина град в Германия

Âĺëč÷ĺńňâĺíŕ ęŕňĺäđŕëŕ

Катедралата в Кьолн

Ăëŕâíŕňŕ

Главната в Кьолн - по нищо не се отличава от Главната в Пловдив

Ńóřč áŕđ

Да живее Глобализацията - суши бар в Кьолн

Đĺéí

Най-емблематичната германска река - Рейн!

Маргинали

    Демонстрация на маргинални обществени групи във Франфурт на Майн - 29.03.2009. Хора, недоволни от Живота, Вселената и всичко останало, лумпенизирани и ядосани на всичко и всички. Винаги се намира някой политически лидер, който да ги мобилизира за някакви свои цели - независимо дали се казва Адолф Хитлер, Волен Сидеров, Владимир Илич Ленин или Жан - Мари Льо Пен... Има ги и в най-развитите общества, и в най-изостаналите държави. Повече информация за дейността има на адрес www.umsganze.de. Групата изповядва комунистическа идеология - вижда се знаме със сърп и чук, а и в уеб-страницата им е пълно с призиви към диктатура на пролетариата и какви ли не дивотии... Ако можеше да види тези хора, Карл Маркс би се обърнал няколко пъти в гроба. Владимир Улянов може би също, макар че през Октомври 1917 година едва ли е разчитал на някакви по-различни персонажи за щурма на Зимния дворец - историята е силно идеологизирана и никой не знае какво се е случило всъщност. Железният Феликс Дзержински обаче веднага би оценил потенциала на тези индивиди и би ги записал като редови членове на ЧК.