Цени на зъбните импланти

В дентална практика Ралев Дентал АД се поставят зъбни импланти от 2006 година. Ценовата листа на услугата не е променяна от тогава. Работим на следните цени:

1. Поставяне на зъбен имплант - 600 лв.

2. Поставяне на надстройка на зъбен имплант - 120 лв. Запечатване на отвора на надстройката с цимент и композит - 20 лв.

3. Костна пластика - 150 лв. за една опаковка изкуствена кост. Повечето клинични случаи изискват една опаковка изкуствена кост, покрита с една колагенова мембрана или мембрана от концентрирани растежни фактори - което означава че зъбният имплант се оскъпява с 300 лева в случай че е необходима костна пластика. При два импланта също е необходима една опаковка изкуствена кост, покрити с една мембрана; при три и повече импланта вече са необходими повече опаковки.

4. Изолация на оперативното поле с колагенова мембрана или концентрирани растежни фактори - 150 лв.

5. Повдигане на пода на максиларния синус - безплатно. За самата манипулация нашият екип не таксува с нищо пациента; заплаща се единствено стойността на вложените материали. За един по-атрофичен максиларен синус са необходими 3 опаковки изкуствена кост, което води до оскъпяване на манипулацията с 450 лева, и една мембрана от 150 лв. По този начин повдигането на пода на максиларния синус едностранно се калкулира на цена от 600 лева, което, както вече стана въпрос, включва само стойността на материалите. Повече информация за синуслифта като процедура прочетете тук... Разширена информация за процедурата синус лифтинг можете да откриете в тази секция на нашия сайт.

6. Металокерамична корона върху имплант - 300 лв.

7. Циркониева корона върху имплант - 500 лв.

8. Екстракция на зъб преди имедиатно поставяне на имплант - безплатно

9. Екстракция на ретиниран мъдрец - 250 лв.

Ако желаете час за преглед и консултация, можете да се обадите на телефон 032 642056 или 0888 646003. Адресът на нашата дентална практика е град Пловдив, ул. Любен Каравелов 9Б, ет. 5, офис 7

Нашият адрес

Адрес на нашата дентална практика в град Пловдив

Можете да отправите и запитване по е-мейл на адрес ralev@dentist.bg, ceo@ralev-dental.bg, ralev@ralev-dental.bg

Цени на останалите зъболекарски услуги в нашата дентална практика

Тричленен циркониев мост, изработен върху зъбни импланти. Лигавицата около надстройките е обработвана с диоден лазер. Повече информация за циркониевите корони и мостове прочете в тази секция на нашия сайт. Към настоящия момент все още в световен мащаб се изработват най-често конструкции от металокерамика; с напредване на CAD-CAM технологиите обаче все повече се изработват и конструкции върху циркониев скелет. Прескерамиката намира рядко приложение в областта на имплантологията.

Имплантологичният портал на България    Зъб    Зъболекар в Пловдив

Синус лифтинг    Костна пластика в имплантологията    Пирин